|
Gjeni një agjent lokal të KW Agjenti juaj
Ashley Denneler
Lawrence, KS
Lawrence, KS
English
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur

Rreth meje

I came to Lawrence to attend the University of Kansas, and I loved it so much that I just kept coming back and decided to make it my forever home. I have been around here since 2001 and I love the community. I have been experienced in investing in real estate, as well as running short and long term rentals, specifically the Airbnb platform. I'm looking forward to helping others dream big and reach any goal they have in real estate!

Detajet e mia
GJUHËT English
MARKET CENTER Lawrence, KS
Lawrence, KS
545 Columbia Dr Lawrence, Kansas, 66049
Zyrë

Ashley Denneler
Celular
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.